De winter bleek maar van korte duur,
toen de dooi had ingezet waren wat hardnekkige hompjes sneeuw hier en daar het
enige wat je er nog aan herinnerde. Een schaatsritje over de Drachtstervaart
zat er dan ook niet in. Als Friezin denk je toch bij elk graadje vorst aan de
mogelijkheid om de schaatsen weer uit het vet te kunnen toveren, maar niks van
dit alles. Michael schudt af en toe zijn hoofd bij deze provinciale trekjes;
trouwens van de winterse stamppot hype, door hem ook wel stompot genoemd, moet
hij ook niets hebben, om over de Unox rookworst nog maar te zwijgen... Ach deze laatste
hoort sowieso niet thuis op onze weg naar een ‘healthy lifestyle’. Nu we
genieten van zoveel vrije tijd, hebben we ook eindelijk tijd om te
experimenteren met koken. Niet alleen voor ons, maar ook voor mijn ouders steeds
weer een verrassing wat er nu weer op tafel komt, gelukkig lijkt het meestal op
de foto uit het kookboek. Heerlijk om nieuwe dingen te proberen; de trainer van
de fitness club had tenslotte gezegd dat afvallen 20 procent sporten is en 80
procent voeding, daarmee bedoelde hij waarschijnlijk niet dat ik 80 procent van
de dag aan eten moet denken...Tijdens het fitnessen is er in ieder geval geen
tijd om na te denken over eten, we krijgen steeds een nieuw schema, want om
vooruitgang te boeken moeten we om de zoveel tijd nieuwe oefeningen doen; we
gooien onder andere met ballen in de lucht, zijn aan het gewichtheffen, zwaaien
met kettlebells, roeien over denkbeeldige wateren, lopen heuvels op waar geen
eind aan komt en worden elke keer getrakteerd op een buikspier kwartier. Een
vrouw die net een proefweek bij de fitness club had, sprak ons aan dat we ‘erg fanatiek
bezig waren zeg’, zouden we haar misschien afgeschrikt hebben? We hebben er in
ieder geval plezier in en gaan steeds een beetje vooruit, maar aan een
bodybuild- carrière beginnen we niet, dat laten we over aan de eiwitshake
drinkende krachtpatsers.
ππππ voor 80% denken aan eten hahaha
BeantwoordenVerwijderenππππ voor 80% denken aan eten hahaha
BeantwoordenVerwijderen